جلسه کمیته قرآن ستاد دهه فجر استان در محل سازمان تبلیغات اسلامی استان و با حضور اعضای این کمیته برگزار شد.
دبیر کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان گفت : هدف از برگزاری این جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برنامه های قرآنی پیش بینی شده این کمیته در سطح استان بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان وبلوچستان علی محمدی افزود : 14 بهمن ماه محفل انس با قرآن کریم در شهرهای زابل ، زاهدان، خاش و ایرانشهر با حضور قاریان ممتاز کشوری و استانی برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت : همچنین مسابقه مفاهیم سوره مبارکه فجر در ایام الله دهه فجر به صورت کتبی در سطح شهرستان زاهدان برگزارمی شود.
در این جلسه وظایف هر یک از اعضای کمیته قرآن جهت برگزاری محافل قرآن تشریح و اعلام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به بروز مواردی از بیماری آنفولانزای پرندگان در برخی از کشورهای همجوار، بر لزوم رعایت توصیه های ایمنی کارشناسان بهداشتی تاکید کرد.
دکتر مسعود صالحی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، افزود : تاکنون هیچ موردی از بروز آنفولانزای پرندگان در جمعیت های حیوانی و جوامع انسانی استان مشاهده نشده اما به علت مجاورت با دو کشور مسئله دار از نظر مسائل بهداشتی این آلودگی به تهدیدی بالقوه برای سلامت مردم تبدیل شده است.
وی پایان دوره خشکسالی و پیش بینی ورود پرندگان مهاجر به تالابها و آبگیرهای استان را از دیگر زمینه های مساعد برای ورود آلودگی به استان ذکر کرد و از مردم خواست، از خرید پرندگان زینتی که به طور قاچاق از کشورهای همسایه وارد کشور می شوند خودداری کرده و حاملان اینگونه محموله های قاچاق را به عوامل انتظامی معرفی کنند.
وی با تاکید بر آمادگی کامل سامانه سلامت کشور برای برخورد با این آلودگی، ممانعت از ارتباط ماکیان و طیور خانگی و صنعتی با پرندگان وحشی را از مهمترین راه های پیشگیری از شیوع آنفولانزای پرندگان عنوان نمود و از مردم و کارگران و مسئولان مرغداری های صنعتی استان خواست تا هر گونه مرگ و میر پرندگان را به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان یا سازمان دامپزشکی اعلام کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان در بازدید از شرکت مخابرات با اشاره به اینکه زیربنایی ترین رسالت انسان ها، نوآموزی و اندیشه سازی است گفت : افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه مشغول به کار و افزایش چهار برابری تعداد کاربران اینترنتی نشان از تلاش، توانمندی، ظرفیت و استعداد بالقوه مدیران دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر حبیب الله دهمرده با اشاره به وجود برخی عقب ماندگی ها در استان اظهار داشت: با اتحاد مدیران و مسئولان بسیاری از کارهای غیرممکن به ممکن تبدیل شده و بزودی استان ما به یک استان نمونه تبدیل خواهد شد.
وی بر سرمایه گذاری و تلاش بیشتر مسئولان در امر آموزش تاکید کرد و ابراز داشت: ارتقاء آموزش مطالب علمی باعث رشد بیشتر می شود.
استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد : بیش از 2800 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان توسط دولت نهم در سطح این استان در حال انجام است .
به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، دکتر حبیب الله دهمرده سه شنبه شب در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه کشور که در محل استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد افزود: این در حالی است که از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تا سال 84 در مجموع نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان در اجرای پروژه های عمرانی در سطح این استان پهناور هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه در سفر پر خیر و برکت جناب آقای دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور محبوب و عدالت گستر کشورمان به استان رقمی بیش از 12 هزار میلیارد تومان پروژه برای توسعه و عمران این استان مصوب شده افزود: عنایت ویژه رئیس جمهوری اسلامی ایران و دولت نهم به استان در دو سال اخیر تاریخی و بی نظیر است.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به رخدادهای سال جاری در استان از جمله طوفان گونو? عملیات و اقدامات امداد رسانی اعضای ستاد حوادث استان را یک کار بزرگ در تاریخ این منطقه ذکر و اظهار داشت: علیرغم حجم وسیع سیلاب های گسترده در چند روز گذشته و طوفان گونو نه تنها تلفات انسانی نداشته ایم بلکه با تامین آب آشامیدنی سالم و توزیع به موقع آن در میان سیل زدگان از شیوع بیماری های اپیدمی نظیر وبا جلوگیری شد که تعجب مقامات بهداشتی کشور را موجب شده است.
دهمرده راه اندازی آب شیرین کن چابهار را پس از سه دهه فراز و نشیب و نیز احداث پل جکی گور بر روی محور اصلی جاده ترانزیتی چابهار – زاهدان که همواره در سال های گذشته بر اثر وقوع سیلاب تخریب و باعث قطع شاهراه اصلی شمال و جنوب می شد را از موفقیت های بزرگ مدیریت استان در سال جاری عنوان کرد.
وی ادامه داد : در حال حاضر عملیات مطالعه و احداث 30 سد با ظرفیت 3 میلیارد متر مکعب آب در استان در حال انجام است که 7 سد بزرگ تا سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد که با توجه به کویری بودن استان خدمت بزرگی برای توسعه کشاورزی به شمار می رود.
وی تصریح کرد : این استان در سال جاری تجربه 150 روز عملیات امداد رسانی به سیل زدگان طوفان گونو و باران های دی ماه را دارد که با حضور مدیران در صحنه های اجرایی علاوه بر جلوگیری از تلفات انسانی و محدودیت خسارات مادی رضایت مندی مردم را در پی داشته است .
دکتر دهمرده راه جلوگیری از خسارت های سیل و حوادث طبیعی دیگر را تقویت زیر ساخت ها، توسعه پروژه های آبخیزداری و ساماندهی رودخانه ها و احداث دیوارهای حفاظتی و تامین اعتبار لازم برای بازسازی اصولی تاسیسات زیر بنایی به ویژه راه های مواصلاتی و احداث و تکمیل سدها عنوان کرد.
وی خواستار استقرار دائمی 2 فروند بالگرد در استان سیستان و بلوچستان برای کمک رسانی و عملیات امدادی در مواقع بحران های طبیعی و پیش بینی نشده گردید.
وی جریان یافتن برق 777 روستا که بر اثر سیل قطع شده بود و نیز راه اندازی سیستم تلفن بیش از 500 روستا در جنوب استان کمتر از 48 ساعت پس از وقوع سیلاب را نشان از توانمندی های مدیریت اجرایی استان با استفاده از تجارب طوفان گونو دانست.
مسئول واحد سینمایی حوزه هنری سیستان وبلوچستان گفت : کارگاه آموزشی عکاسی مستند – اجتماعی با نگاه ویژه به مردم شناسی با حضور استاد حسن غفاری چهارم بهمن ماه برگزار می شود مسعود شیخ ویسی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، افزود : این کارگاه در ادامه ی برنامه های هدف مند آموزشی حوزه هنری تدوین گردیده و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری مرکز در دو بخش تئوری و عملی اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد : در بخش آموزش های تئوری روز پنجشنبه عکاسان و علاقه مندان به هنر عکاسی می توانند زیر نظر استاد غفاری از اساتید برجسته ی دانشگاهی کشور، مبانی، اصول و نکات کلیدی هنر عکاسی را با نگاه ویژه به مردم شناسی در عکاسی مستند – اجتماعی بیاموزند و در بخش عملی روز جمعه شرکت کنندگان به همراه استاد غفاری در تجربه ای عملی به سفر عکاسی خواهند رفت و آموزه هایشان را تمرین می کنند.
شیخ ویسی افزود: این کارگاه با توجه موقیعت بکر و ارزشمند بومی و قومی استان به لحاظ مردم شناسی و همچنین نیاز عکاسان استان برای آشنایی اختصاصی با این عرصه از هنر عکاسی تدوین شده است.
وی اظهار امیدواری کرد تا این حرکت بتواند نگاه عکاسان استان را به مسائل مردم شناسی بومی استان معطوف کند و شاهد نمایش فاخر و توانمند از آثار هنرمندان عکاسی استان در این خصوص باشیم.
فرماندار شهرستان ایرانشهر گفت : بر اثر بارندگی های اخیر خسارت های زیادی به بخش های کشاورزی، دامداری? تاسیسات زیر بنایی، فضاهای آموزشی و راه های مواصلاتی حوزه شهرستان ایرانشهر وارد شده است.
درویش نارویی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان وبلوچستان? افزود : بارندگی های اخیر به 214 روستای شهرستان ایرانشهر از 30 تا 70 درصد خسارت وارد کرده است.
وی با بیان اینکه راه بیش از یکصد روستا در بخش های بزمان، بمپور، مرکزی و دلگان همچنان مسدود است، افزود : در حال حاضر هنوز برق و آب تعداد 12 روستا در مناطق روستایی ایرانشهر قطع است که پرسنل اداره برق و آب در حال وصل برق و ترمیم شبکه آب هستند.
وی اظهار داشت: تا کنون از طریق زمین و هوا توسط امدادگران بیش از 4 هزار و 500 چادر امدادی، 10 هزار تخته پتو، 50 هزار قوطی تن ماهی و 100 هزار قرص نان میان سیل زدگان مناطق سیل زده بخش های مرکزی، بمپور و بزمان و دلگان شهرستان ایرانشهر توزیع شده است.
فرماندار ایرانشهر گفت: بر اثر بارندگی های اخیر بیشترین خسارت به شهر و روستاهای بمپور وارد شده است ضمن اینکه 700 هزار واحد مسکونی از 30 تا 70 درصد خسارت دیده اند که در حال حاضر قابل سکونت نمی باشند و صد ها راس دام از قبیل گوسفند، گاو و شتر نیز تلف شده اند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت : این استان با بیش از 35 مرکز آموزش عالی و 70 هزار دانشجو پس از تهران، بیشترین دانشگاه ها را دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر حبیب الله دهمرده در دیدار با نخبگان و برگزیدگان المپیاد کشور افزود : جوانان ایرانی از نظر علمی سرآمد جهان بوده و در کشور اسلامی ایران ظرفیت های فراوان علمی وجود دارد که دنیا هر روز شاهد اختراعات و ابداعات این قشر پویای جامعه است.
استاندار که در زمان ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان نقش بسیار موثری در توسعه مراکز آموزش عالی استان داشته و به عنوان مدیر نمونه علمی کشور برگزیده شده ادامه داد : دانایی محور اساسی پیشرفت هر کشور است و بر همین اساس مراکز آموزش عالی در این استان در تمامی رشته های مهندسی، پزشکی و ... افزایش یافته است.
وی تصریح کرد : تاسیس دبیرستان دانشگاه برای نخستین بار در کشور برای ارتقاء سطح علمی دانش آموزان سیستان و بلوچستان که بعداً به عنوان الگو در تمامی استان ها راه اندازی شد نقطه عطفی برای بالا رفتن درصد قبولی دانش آموزان این منطقه گردید به طوریکه حدود 70 درصد دانشجویان این استان را افراد بومی شامل می شوند.
در این دیدار نخبگان المپیادهای کشوری نیز از دکتر دهمرده به عنوان شخصیت علمی جهان یاد کرده و مدیریت آن را برای احیاء دانشگاه ها و توسعه مراکز آموزش عالی و توسعه و عمران سیستان و بلوچستان ضروری دانستند.
رئیس هیئت شطرنج استان گفت: این مسابقات از بیست و پنجم تا بیست و هفتم دی ماه سال جاری با حضور شطرنج بازانی از ادارات و نهادهای دولتی در خانه شطرنج زاهدان برگزار شد.
صدیقه جلوه در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، افزود : در این مسابقات که در شش دور به صورت سویی برگزار شد علی علیزاده و امیر احکامی با کسب 6 امتیاز و با فنون شکنی اول و دوم شدند و جمشید میر با 5 امتیاز سوم شدند.
وی اظهار داشت : شش نفر برتر این مسابقات به عنوان نمایندگان استان در مسابقات شطرنج قهرمانی کارمندان دولت سراسر کشور که اوایل اسفندماه در چابهار برگزار می شود حضور خواهند داشت.