مدیر امور آب و فاضلاب کنارک گفت: در راستای تامین و بهبود کیفیت آب مورد استفاده مردم دو دستگاه آب شیرین کن در این شهرستان راهاندازی شد.
"مسعود عبداللهیان" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: تولید آب شیرین به روش "اسمز معکوس" (? (R.O?میتواند بخشی از مشکل کم آبی شهرستان کنارک را برطرف کرد.
به گزارش ایرنا، در روش اسمز معکوس (? (Reverse Osmosis?آب تصفیه شده توسط پمپ به داخل محفظهای که دارای غشا نیمه تراوا است هدایت شده و چون ناخالصیها قادر به عبور از غشا نیستند از این رو در یک طرف غشا آب تقریبا خالص و در طرف دیگر ان آب غلیظ شده از ناخالصیها وجود دارد.
این فرآیند برای تهیه آب آشامیدنی از آبهایی که حاوی املاح معدنی زاید و ناخالصیهای آلی است بسیار مناسب بوده و حتی قادر بوده از آب دریا و آبهای شور نیز آب آشامیدنی تهیه کند.
او بیان کرد: سرانه مصرف آب کنارک با توجه به جمعیت آن هفت هزار مترمکعب در شبانه روز است.
عبداللهیان افزود: اکنون با ورود این دستگاه به جریان آب رسانی کنارک، ظرفیت تولید آب شیرین این منطقه به ? ?????متر مکعب در شبانه روز افزایش یافته است.
مدیر امور آب و فاضلاب کنارک گفت: آب رسانی به مردم منطقه توسط چاههای منطقه کهیر، کارخانه آب شیرین کن چابهار و دو دستگاه آب شیرین کن جدید انجام میشود.
عبداللهیان اظهار داشت: خشکسالی و کاهش شدید آبدهی چاههای منطقه کهیر از جمله مشکلهای تامین آب شهرستان کنارک است.
وی ابراز امیدواری کرد که با افزایش بارندگیها و همچنین راهاندازی مرحله دوم کارخانه آب شیرین چابهار مشکل تامین آب منطقه کنارک برطرف شود.
به گزارش ایرنا، کنارک با ? ???هزار نفر جمعیت دارای ? ????روستا و دو بخش زرآباد و مرکزی است.
این شهرستان در ? ????کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان قرار دارد.