سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستی [با مردم]، نیمی از دین است . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
شهرک صنعتی نیکشهر به بهره برداری رسید - نخستین وبلاگ اخبار استان سیستان و بلوچستان
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
اوقات شرعی

  • بازدید امروز: 20
  • بازدید دیروز: 89
  • مجموع بازدیدها: 168152
    » درباره من
    شهرک صنعتی نیکشهر به بهره برداری رسید                            - نخستین وبلاگ اخبار استان سیستان و بلوچستان
    سیستان و بلوچستان

    » پیوندهای روزانه
    پرتال استان سیستان و بلوچستان [101]
    خبر گزاری ایرنا [47]
    خبرگزاری فارس [38]
    خبر گزاری مهر [50]
    خبر گزاری ایسنا [56]
    ساخت و سازهای استان [95]
    اخبار استان [187]
    [آرشیو(7)]


    » آرشیو مطالب
    آرشیو اخبار شهریور 1386
    آرشیو اخبار مهرماه 1386
    بهار 1387
    زمستان 1386
    پاییز 1386

    » لوگوی وبلاگ


    » وضعیت من در یاهو
    یــــاهـو
    » طراح قالب
    »» شهرک صنعتی نیکشهر به بهره برداری رسید

     مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلو چستان گفت : شهرک صنعتی نیکشهر در مدت کوتاهی پس از تصویب هیات دولت  به بهره برداری رسید.

      "محمد یعقوبی " روز دو شنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا  اظهار داشت: این طرح  در سفر استانی  رییس جمهوری  در 18 آذر ماه سال 84 بنا به پیشنهاد وزارت صنایع و معادن و استناد بند (8) اصلاحی ماده واحده قانون تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران مصوب 1376 برای احداث در  خطه کویری سیستان و بلو چستان به تصویب رسید.

      وی ادامه داد: پس از مطالعات و تحقیقات لازم توسط مدیران و کارشناسان، بررسی تمامی جوانب  ، مکانیابی و مشخص شدن کروکی  زمین پیشنهادی توسط اداره منابع طبیعی و سازمان حفاظت از محیط زیست استعلامهای لازم از دستگاههای اجرایی مرتبط  به عمل آمد.

      او افزود:  پس از آن طرح توجیهی ایجاد این شهرک صنعتی تهیه و برای تصویب در اختیار هیات دولت قرار گرفت.

      رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلو چستان بیان کرد: عملیات اجرایی این شهرک بلافاصله پس از تصویب  با تلاش مضاعف مسوولان   و کارشناسان  آغاز شد.

      یعقوبی اضافه کرد: تاکنون 10 میلیاردو 500 میلیون ریال  برای این طرح هزینه شده است و این شهرک صنعتی از امکانات زیر بنایی مناسبی از جمله آب ،برق، تلفن و تلفن هراه بر خوردار است.

      او خاطر نشان کرد: اکنون با تلاشها و پیگیریهای انجام شده ،شهرک صنعتی نیکشهر با گستره یکصد هکتار در پنج کیلومتری شهرستان نیکشهر قرار دارد.

      مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلو چستان گفت: فاز عملیاتی این شهرک 30 هکتار است و در جاده نیکشهر – ایرانشهر در فاصله 150 متری از جاده ترانزیتی چابهار نیکشهر قرار دارد.

      وی اضافه کرد: علی رغم اینکه این شهرک به تازه گی به بهره برداری رسیده است 6 قرارداد واگذاری زمین به متراژ 9/1 هکتار و ارزش 9200 میلیون ریال  با فعالان صنعت و کار آفرینان منعقد شده است.

      یعقوبی میزان اشتغال این قراردادها را 58 نفر بیان کرد.

    او  تامین 100 هکتار زمین،تو پوگرافی ،مکانیک خاک ،پروفیل برداری ،تهیه نقشه های اجرایی، اجرای شبکه انتقال برق ، حفر چاه برای تامین آب ، منبع زمینی آب ، زیر سازی خیابانها،آسفالت ، ساختمان مخابرات ، ساختمان اداری شبکه توزیع برق داخل شهرک صنعتی ،احداث شبکه رو شنایی و   احداث ساختمان سرایداری  و 5 دهنه پل در شهرک صنعتی نیکشهررا برخی از اقدامهای به عمل آمده برشمرد.

    رییس هیا ت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت:  شهرستان نیکشهر یکی از محرومترین نقاط کشور محسوب می شود که پیش از این هیچ گونه توجهی به بخش صنعت در این شهرستان نشده بود.

    وی افزود:  با توجه به شرجی بودن آب و هوای چابهار و مجاورت آن با نیکشهر از استعداد ها و پتانسیل های سرمایه گذاری ویژه ای بر خوردار است که بهره برداری از این استعدادها رشد چشمگیری در اقتصاد منطقه را در پی خواهد داشت.

    وی افزود: کارخانه سیمان این  شهرستان، کار خانه سنگ بری ، معادن غنی کرومیت، منگنز، آهن، سنگهای مرمریت لاشار، خاک رس مناسب ،کار خانه آجر پزی و قطعات بتونی پیش ساخته از توانمندی های این منطقه به شمار می رود.

      او ادامه داد: پیش از این ناحیه صنعتی قصر قند به متراژ پنج هکتار تنها اراضی صنعتی این شهرستان به شمار می رفت.

      یعقوبی ضعیف بودن بخش صنعت در نیکشهر، محدود بودن اراضی صنعتی  این شهرستان ، وجود استعداد های و پتانسیل های نهفته در این منطقه  ،تقاضای سرمایه گذاران و مردم این شهرستان برای سرمایه گذاری در بخش صنعت  را از اهم شاخصهای توجیهی برای ایجاد این  شهرک صنعتی ذکر کرد.

      رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلو چستان گفت:  عدم آسیب رساندن این شهرک به محیط زیست  را ازدیگر مزایای این شهرک صنعتی دانست.

      وی تاکید کرد: رشد وتوسعه در این شهرستان بدون رشد صنعتی امکان پذیر نخواهد بود .

      مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت:  حرکت و پویایی در زمینه صنعت و تحولات اقتصادی  این شهرستان را فقط در گرو آماده شدن شرایط زیر بنایی مناسب ، تجهیز منابع ،نیروی انسانی ودر نهایت سیاستهای دولت در منطقه است.

     او اضافه کرد: بی شک ایجاد شهرک صنعتی گام بسیار بزرگ و موثری در راه توسعه بخش صنعت ، اشتغالزایی ،بکارگیری نیرو های جوان ، مهار کردن سرمایه های سرگردان و کاهش نقدینگی محسوب می شود.

    به گزارش ایرنا شهرستان نیکشهر با جمعیتی بالغ بر 148 هزارو 901 نفر در فاصله 587 کیلومتری زاهدان و در جنوب غربی استان سیستان و بلو چستان پهناورترین و محرومترین استان کشور قرار دارد.

       میزان بارندگی در این شهرستان150   میلی متر بوده که این امر رطوبت نسبی این شهرستان را نشان می دهد.

    سطح زیر کشت محصولات زراعی آن 1950 هکتار و سطح زیر کشت محصولات باغی آن 4614 هکتار است.

     عمده محصولات  زراعی آن یونجه نیکشهری، که از ذخایر ژنتیکی منطقه با پتانسیل 19-18 چین در سال ، شبدر،یونجه،کلزا و کلرنگ است .

    سیب ، انگور ،مرکبات ،موز ،انبه ،پاپایا، کنار پیوندی و گواوا و انجیر از جمله محصولات باغی این شهرستان به شمار می رود.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( سه شنبه 86/9/27 :: ساعت 10:53 صبح )

    »» لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    اولین انفجار طرح توسعه‌ی اسکله‌ی شهید بهشتی با حضور استاندار سیس
    [عناوین آرشیوشده]