سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
فرماندار سراوان: ‪ ۸۷‬میلیارد ریال برای - نخستین وبلاگ اخبار استان سیستان و بلوچستان
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
اوقات شرعی

  • بازدید امروز: 67
  • بازدید دیروز: 149
  • مجموع بازدیدها: 168678
    » درباره من
    فرماندار  سراوان: ‪ ۸۷‬میلیارد ریال برای - نخستین وبلاگ اخبار استان سیستان و بلوچستان
    سیستان و بلوچستان

    » پیوندهای روزانه
    پرتال استان سیستان و بلوچستان [101]
    خبر گزاری ایرنا [47]
    خبرگزاری فارس [38]
    خبر گزاری مهر [50]
    خبر گزاری ایسنا [56]
    ساخت و سازهای استان [95]
    اخبار استان [187]
    [آرشیو(7)]


    » آرشیو مطالب
    آرشیو اخبار شهریور 1386
    آرشیو اخبار مهرماه 1386
    بهار 1387
    زمستان 1386
    پاییز 1386

    » لوگوی وبلاگ


    » وضعیت من در یاهو
    یــــاهـو
    » طراح قالب
    »» فرماندار سراوان: ‪ ۸۷‬میلیارد ریال برای

    فرماندار سراوان گفت: دولت نهم ‪ ۸۷‬میلیارد ریال برای کپرزدایی و تامین فضاهای آموزشی مناسب به این شهرستان اختصاص داده است.

    به گزارش ایرنا، سید "عبدالحسین سجادی" روز سه‌شنبه در حاشیه دیدار اعضا شورای شهر سراوان با استاندار سیستان و بلوچستان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وضع موجود تامین و تخصیص منابع و اعتباربرای آموزش و پرورش و افزایش نداشتن سرمایه‌گذاریها در این بخش باعث کاهش و افت کیفیت آموزش در سراوان شده است.

    وی افزود: ادامه این وضعیت ضمن ضربه‌زدن به نظام آموزشی و از بین رفتن فرصتهای برابر آموزشی، آموزش و پرورش را در این خطه ناکارآمد جلوه می‌دهد.

    او ادامه داد: دولت با اختصاص این بودجه گام موثری در توسعه علم در شرقی‌ترین شهرشتان کشور برداشته است.

    سجادی گفت: تولید دانش با پشتوانه نیروی انسانی خلاق و توانا امکان پذیر است که این مقوله مهم با سرمایه‌گذاری در بخش آموزش جامعه تحقق پیدا می کند.

    وی بیان کرد: از جمله محورهای سرمایه‌گذاری آموزشی احداث و ساخت مدارس مناسب با فضاهای مختلف تعریف شده برای فعالیتهای گوناگون دانش آموزان است.

    فرماندار سراوان اضافه کرد: فضاهای آموزشی مناسب یکی از محورهای نظام تعلیم و تربیت پویا است.

    به گزارش ایرنا، اکنون در سیستان و بلوچستان ‪ ۶۲۰‬مدرسه کپری، ‪ ۱۰۵‬مدرسه چادری و ‪ ۶۵۷‬مدرسه خشت و گل غیر استاندارد وجود دارد.

    اکنون ‪ ۵۶۰‬هزار دانش‌آموز سیستان و بلوچستانی در ‪ ۱۲‬هزار و ‪ ۴۲۸‬کلاس درس به تحصیل اشتغال دارند.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( چهارشنبه 86/8/30 :: ساعت 11:33 صبح )

    »» لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    اولین انفجار طرح توسعه‌ی اسکله‌ی شهید بهشتی با حضور استاندار سیس
    [عناوین آرشیوشده]