فرماندار سراوان گفت: بازرگانان و فعالان حوزه تجارت نقس اساسی در توسعه اقتصادی این شهرستان ایفا میکنند.
سید عبدالحسین سجادی روز شنبه در جمع بازرگانان سراوانی اظهار داشت:
این شهرستان با توجه به دارا بودن مرز مشترک با کشور پاکستان همواره ظرفیتهای زیادی برای رونق فعالیتهای اقتصادی دارد.
او تاکید کرد: باید همه تلاش کنند تا زیرساختهای لازم برای ترغیب سرمایهگذاران در این منطقه تقویت شود که این موضوع باعث شناخت ظرفیتهای فراوان سراوان میشود.
وی افزود: تدوین طرح ارتقا فعالیتهای اقتصادی در خروجی بازارچه مرزی کوهک سراوان ضروری است.
او اظهار داشت: با توجه به اینکه این بازارچه به عنوان قطب اقتصادی سراوان و حتی سیستان و بلوچستان شناخته شده باید متناسب با ارتقا این منطقه نسبت به ایجاد زیرساختها نیز اقدام شود.
وی بیان کرد: تدوین طرح ارتقا فعالیتهای اقتصادی به منظور استفاده از کلیه رویههای گمرکی نقش موثری در رونق بیش از پیش این منطقه خواهد داشت.
او بر ضرورت سهولت در رفت و آمد بازرگانان از بازارچه کوهک تاکید کرد و افزود: رفع این مشکلات در آینده نزدیک باعث توسعه اقتصادی سراوان میشود.
فرماندار سراوان گفت: توسعه فعالیت در حوزه تجارت و بازرگانی غیرنفتی باعث میشود کشور از وابستگی به اقتصاد تک محصولی رهایی یابد.
وی افزود: اکنون دولت نهم در راستای نگرش علمی و منطقهای خود متناسب با نیاز فعالان حوزه تجارت و اقتصاد اقدامهای موثری را انجام داده است.
او تلاش برای تحقق اصل ۴۴قانون اساسی را مهمترین رویکرد جدی اقتصادی دولت دانست و گفت: دولت مصمم است با واگذاری امور به بخش خصوصی تنها نقش نظارتی خود را ایفا کند.
وی افزود: واگذاری امور اقتصادی به بخش خصوصی حکایت از توجه جدی نظام به فعالان حوزه اقتصاد است.
او با بیان اینکه سراوان دارای توانمندی نهفتهای برای استفاده از ظرفیتهای اصل ۴۴قانون اساسی است تاکید کرد: بخش خصوصی و سرمایهگذاران بومی باید از این فرصت به نحو شایستهای برای رونق اقتصادی منطقه استفاده کنند.
فرماندار سراوان افزایش پروازهای فرودگاه سراوان، بهبود ساختار راهها، ایجاد زیرساختها و تبدیل بازراچه مرزی کوهک به گمرک را از مطالبههای جدی مردم این شهرستان ذکر کرد.
شهرستان سراوان شرقیترین منطقه ایران با جمعیت ۲۴۵هزار نفری در جنوب شرقی زاهدان واقع شده است.