مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت :به دنبال همکاریهای دو جانبه که براساس یک تفاهم نامه بین این سازمان و دانشگاه علامه طباطبایی به امضا رسید، شعبه این دانشگاه در منطقه آزاد چابهار تاسیس میشود.
محمد طاهر باقری زاده روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این امر در راستای اهداف و تاکید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و نیز نشست مشترک دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در ایجاد شعب دانشگاههای بزرگ کشور در مناطق آزاد صورت گرفت.
وی با اشاره به قابلیتهای منطقه آزاد چابهار، گفت :در این تفاهم نامه دو طرف در خصوص ایجاد دورههای تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در زمینه مناطق آزاد همکاری خواهند داشت.
باقری زاده، بیان کرد: همچنین در همین زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص به ویژه کارشناسان و مدیران سازمانهای مناطق آزاد و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از طریق بورسیه سازمانها و این دبیرخانه توافق گردید.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت :این مرحله به صورت مشترک توسط دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه بینالمللی چابهار انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه اخیرا هیات اعزامی متشکل از رییس دانشکده علوم اجتماعی و مدیران گروه مددکاری اجتماعی و نیز گروه برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی از نزدیک از منطقه آزاد چابهار بازدید کردهاند، گفت : این هیات ظرفیت و توانمندیهای این منطقه را از ابعاد مختلف آموزشی مورد بررسی قرارداد.
وی ابراز امیدواری کرد: منطقه آزاد چابهار با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی و نیز وزارت علوم در نخستین مراحل کاری خود بتواند نسبت به پذیرش دانشجویان داخلی و خارجی و نیز ایجاد دورههای تحصیلی در قالب سهمیه بورسیهای ،برای مدیران و کارشناسان محلی اقدام کند.
وی خاطر نشان کرد : طرفین در این تفاهم نامه در راستای انجام مطالعات در حوزههای مختلف منطقه آزاد چابهار توافق کردند ، موسسهای تحت عنوان "موسسه مطالعات راهبردی چابهار "تاسیس نمایند.
وی ادامه داد : این موسسه، با هدف تمرکز ویژه بر برنامه ریزی راهبردی منطقه آزاد چابهار و با سهام مشترک تاسیس میشود.
باقری زاده گفت : در این همکاریها از سوی مدیران گروههای مددکاری اجتماعی و برنامه ریزی اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی ،تربیت نیروی انسانی بومی مورد تاکید قرار گرفت.
وی افزود : در این زمینه ، ایجاد رشتههای مددکاری اجتماعی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین رشته برنامه ریزی منطقهای در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد خواهد شد.
وی اظهار داشت : ایجاد این رشتهها در این مقاطع برای تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز ،از طریق برگزاری دورههای مذکور درمنطقه و پذیرش دانشجو بدون کنکور، توافق شده است.