معاون وزیر راه و ترابری و رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: توسعه پروازهای فرودگاه سراوان به استقبال مردمی بستگی دارد.
کاپیتان حسین خانلری روز شنبه در مراسم بهرهبرداری از فرودگاه سراوان افزود: استقبال مردمی سبب تشویق شرکتهای هواپیمایی برای افزایش پروازهای داخلی و حتی ایجاد خطوط بینالمللی است.
وی ابراز امیدواری کرد در صورت استقبال مردم از پرواز فعلی فرودگاه، مسیر هوایی مستقیم سراوان تهران و سراوان کویت در آینده نزدیک راه اندازی شود.
او ادامه داد: فرودگاه سراوان با توجه به موقعیت حساس تجاری و مجاورت این شهرستان با مرز شرقی کشور نقش موثری در زمینه توسعه منطقه ایفا میکند معاون وزیر راه و ترابری بیان کرد: راهاندازی این فرودگاه صرفهجویی زیادی در هزینههای سفر و وقت مردم سیستان و بلوچستان خواهد داشت.
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم از فرودگاه سراوان به عنوان دروازه رشد و توسعه شرق کشور به ویژه منطقه مرزی سراوان یاد کرد.
هدایتالله میرمرادزهی گفت: راهاندازی فرودگاه سراوان باعث سرعت در زمینه رفت و آمدها، کاهش مسافرتهای زمینی و افزایش فعالیت تجار در منطقه میشود.
او ادامه داد: اکنون با توجه به حضور و اقامت ۲۰هزار تاجر سراوانی در کشورهای حاشیه حوزه خلیج فارس، راهاندازی خط بینالمللی یکی از نیازهای اصلی برای توسعه و عمران این شهرستان است.
وی به اقدامهای دولت نهم اشاره کرد و افزود: فرودگاه سراوان آخرین طرح از مصوبههای سفر استانی رییس جمهور در سراوان بود که به بهرهبرداری رسید.
نماینده مردم سراوان در مجلس بیان داشت: سیستان و بلوچستان به سبب سعی و تلاش بیدریغ مسوولان و برنامهریزی جامع با روی کار آمدن دولت در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، فرودگاه سراوان ظهر امروز با حضور رییس سازمان هواپیمایی کشوری، نماینده ولیفقیه و استاندار سیستان و بلوچستان به بهرهبرداری رسید.
این فرودگاه با اعتبار ۳۰میلیارد ریال قابلیت پذیرش، فرود و پرواز هواپیماهای کوچک مسافربری از جمله فوکر ،۵۰ای تی آر ۴۲و ۷۲را دارد.
اکنون با بهرهبرداری از فرودگاه سراوان هر هفته سه پرواز رفت و برگشت در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه در مسیر زاهدان سراوان بندرعباس به همت شرکت هواپیمایی آریا انجام میشود.
مرکز شهرستان ۲۵۰هزار نفری سراوان در فاصله حدود ۳۵۰کیلومتری جنوب شرقی زاهدان قرار دارد.