قرارداد همکاریهای علمی و تحقیقاتی بین دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه کراچی پاکستان روز جمعه بین مسوولان این دو دانشگاه امضا شد.
به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان در این مورد گفت: این پیمان همکاری در راستای تحقق اهداف بینالمللی جمهوری اسلامی ایران و وزرات علوم، تحقیقات و فناوری بین دانشگاههای داخلی و خارجی مبادله شده است.
"احمد اکبری" در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی بیان کرد: تسهیل در فرصتهای مطالعاتی، برگزاری نشستهای علمی، پژوهشی، آموزشی، هنری و دانشجویی، تبادل منابع علمی مختلف و برگزاری دورههای کوتاه مدت به زبان فارسی و اردو از جمله اهداف این توافقنامه همکاری است.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه ایجاد یک کمیته علمی، تحقیقاتی و همکاری اساتید برای راهنمایی پایان نامههای دانشجویان دوره دکترا نیز بین این دو دانشگاه توافقهای مناسبی انجام شد.
او توسعه و انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی بینالمللی را از جمله اولویتهای مهم دانشگاه سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
وی افزود:با توجه به تلاشهای انجام شده اکنون با دانشگاههای " هامبورگ و هومبولت" آلمان، "توکیو" ژاپن، "مک گیل" کانادا، "ولنگونگ" استرالیا، "اپسالا" سوئد و چندین دانشگاه دیگر در کشورهای هندوستان و پاکستان روابط مناسبی انجام میشود.
دکتر اکبری ادامه داد: مبادلههای علمی، فرهنگی و پژوهشی بین دانشگاههای دیگر به ویژه کشورهای همسایه مسلمان موجب نهادینه شدن وحدت و گسترش فرهنگ خواهد شد.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: بر این اساس دانشگاه سیستان و بلوچستان همواره تلاش میکند تا همکاریهای علمی و پژوهشی خود را با مراکز آموزش عالی خارجی توسعه دهد.
به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه کراچی پاکستان گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان با وجود سابقه کوتاه در زمینه راهاندازی، فعالیتهای چشمگیر و قابل توجهی در حوزههای علمی، آموزشی و پژوهشی انجام داده است.
"پیرزاده قاسم صدیقی" بیان کرد:امضای این تفاهم نامه موجب تقویت بخشهای پژوهشی و آموزشی دو دانشگاه میشود.
وی اظهار داشت:با توجه به این دستاوردها و مبادله این پیمان، همکاریهای علمی و تحقیقاتی بین دو دانشگاه نمود بهتری خواهد داشت.
او تاکید کرد: آموزههای دینی مسلمانان و به کارگیری علوم روز دنیا باید برای پیشرفت امور امت اسلامی نهادینه شود.
به گزارش ایرنا، قرارداد همکاریهای علمی و تحقیقاتی دانشگاههای سیستان و بلوچستان و کراچی پاکستان از 11ماده تشکیل شده و از زمان مبادله بین مسوولان این دو دانشگاه به مدت پنج سال اعتبار دارد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه مادر این استان فعالیت خود را از سال 57آغاز کرده است.
اکنون بیش از 20هزار دانشجوی دختر و پسر در مقاطع مختلف تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه سیستان و بلوچستان به تحصیل اشتغال دارند