استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد : بیش از 2800 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان توسط دولت نهم در سطح این استان در حال انجام است .
به گزارش روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، دکتر حبیب الله دهمرده سه شنبه شب در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه کشور که در محل استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد افزود: این در حالی است که از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تا سال 84 در مجموع نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان در اجرای پروژه های عمرانی در سطح این استان پهناور هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه در سفر پر خیر و برکت جناب آقای دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور محبوب و عدالت گستر کشورمان به استان رقمی بیش از 12 هزار میلیارد تومان پروژه برای توسعه و عمران این استان مصوب شده افزود: عنایت ویژه رئیس جمهوری اسلامی ایران و دولت نهم به استان در دو سال اخیر تاریخی و بی نظیر است.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به رخدادهای سال جاری در استان از جمله طوفان گونو? عملیات و اقدامات امداد رسانی اعضای ستاد حوادث استان را یک کار بزرگ در تاریخ این منطقه ذکر و اظهار داشت: علیرغم حجم وسیع سیلاب های گسترده در چند روز گذشته و طوفان گونو نه تنها تلفات انسانی نداشته ایم بلکه با تامین آب آشامیدنی سالم و توزیع به موقع آن در میان سیل زدگان از شیوع بیماری های اپیدمی نظیر وبا جلوگیری شد که تعجب مقامات بهداشتی کشور را موجب شده است.
دهمرده راه اندازی آب شیرین کن چابهار را پس از سه دهه فراز و نشیب و نیز احداث پل جکی گور بر روی محور اصلی جاده ترانزیتی چابهار – زاهدان که همواره در سال های گذشته بر اثر وقوع سیلاب تخریب و باعث قطع شاهراه اصلی شمال و جنوب می شد را از موفقیت های بزرگ مدیریت استان در سال جاری عنوان کرد.
وی ادامه داد : در حال حاضر عملیات مطالعه و احداث 30 سد با ظرفیت 3 میلیارد متر مکعب آب در استان در حال انجام است که 7 سد بزرگ تا سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد که با توجه به کویری بودن استان خدمت بزرگی برای توسعه کشاورزی به شمار می رود.
وی تصریح کرد : این استان در سال جاری تجربه 150 روز عملیات امداد رسانی به سیل زدگان طوفان گونو و باران های دی ماه را دارد که با حضور مدیران در صحنه های اجرایی علاوه بر جلوگیری از تلفات انسانی و محدودیت خسارات مادی رضایت مندی مردم را در پی داشته است .
دکتر دهمرده راه جلوگیری از خسارت های سیل و حوادث طبیعی دیگر را تقویت زیر ساخت ها، توسعه پروژه های آبخیزداری و ساماندهی رودخانه ها و احداث دیوارهای حفاظتی و تامین اعتبار لازم برای بازسازی اصولی تاسیسات زیر بنایی به ویژه راه های مواصلاتی و احداث و تکمیل سدها عنوان کرد.
وی خواستار استقرار دائمی 2 فروند بالگرد در استان سیستان و بلوچستان برای کمک رسانی و عملیات امدادی در مواقع بحران های طبیعی و پیش بینی نشده گردید.
وی جریان یافتن برق 777 روستا که بر اثر سیل قطع شده بود و نیز راه اندازی سیستم تلفن بیش از 500 روستا در جنوب استان کمتر از 48 ساعت پس از وقوع سیلاب را نشان از توانمندی های مدیریت اجرایی استان با استفاده از تجارب طوفان گونو دانست.