سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برترین سخن، ذکر خداوند متعال است و اساس حکمت، فرمان برداری اوست . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
زمستان 1386 - نخستین وبلاگ اخبار استان سیستان و بلوچستان
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
اوقات شرعی

  • بازدید امروز: 25
  • بازدید دیروز: 29
  • مجموع بازدیدها: 167868
    » درباره من
    زمستان 1386 - نخستین وبلاگ اخبار استان سیستان و بلوچستان
    سیستان و بلوچستان

    » پیوندهای روزانه
    پرتال استان سیستان و بلوچستان [101]
    خبر گزاری ایرنا [47]
    خبرگزاری فارس [38]
    خبر گزاری مهر [50]
    خبر گزاری ایسنا [56]
    ساخت و سازهای استان [95]
    اخبار استان [187]
    [آرشیو(7)]


    » آرشیو مطالب
    آرشیو اخبار شهریور 1386
    آرشیو اخبار مهرماه 1386
    بهار 1387
    زمستان 1386
    پاییز 1386

    » لوگوی وبلاگ


    » وضعیت من در یاهو
    یــــاهـو
    » طراح قالب
    »» رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان :میزان تحقیقات علمی و پژوهشی دانش

    رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت : وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تلاش‌اند تا تحول عظیمی در کشور روی دهد که تاسیس پژوهشکده های مختلف در سطح استان و رشد 600 درصدی تحقیقات علمی و پژوهشی در دانشگاه سیستان و بلوچستان، بیانگر این امر مهم است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر اکبری که در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان و دانشگاه سیستان و بلوچستان سخن می گفت، با اعلام مطلب فوق افزود: تاکنون پژوهشکده‌های مختلفی در سطح استان تاسیس شده است که از آن جمله می توان به پژوهشکده‌ی چاه ‌نیمه وابسته به دانشگاه سیستان و بلوچستان، پژوهشکده‌ی نانو فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان که دو ماه قبل با تلاش ویژه‌ی دکتر برزویی مدیرکل دفتر گسترش و برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شد، پژوهشکده‌ی شبه قاره‌ی هند، پژوهشکده‌ی علوم زمین و جغرافیا و پژوهشکده‌ی سیستم‌های فازی اشاره کرد.

     


    وی اظهار داشت : امیدواریم با کارهای ارزشمندی که دراین زمینه انجام شده، شاهد تحولات چشم‌گیری در استان و کشور باشیم.
    وی به برگزاری ویدئو کنفرانس با موضوع «بررسی تحولات بازار جهانی نفت» از دانشگاه علم و صنعت? به‌طور هم‌زمان در دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه‌های سطح کشور اشاره کرد و افزود: علاوه بر آن، چهار میزگرد تخصصی و بیش از 30 سخنرانی و 12 کارگاه آموزشی و پژوهشی نیز تنها در سطح دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شده است.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/10/1 :: ساعت 11:50 صبح )
    »» مشاور وزیر علوم? تحقیقات و فناوری در امور فناوری:انجام تحقیقات و
    مشاور وزیر علوم? تحقیقات و فناوری در امور فناوری گفت: فناوری اطلاعات باعث شده تا سرعت در تصمیم‌گیری افزایش یابد و افرادی موفق‌ترند که از این فناوری برای رسیدن به دانش نو استفاده کنند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه‌ی سیستان و بلوچستان? دکتر محمدحسن شفازند که در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان و دانشگاه سیستان و بلوچستان سخن می‌گفت? افزود: کشورهایی در نظام حکومتی آینده نقش خواهند داشت که مدیریت اطلاعات و دانش را در دست دارند و از سیستم‌های هوشمندتری برخوردارند.
    وی ادامه داد : مدیریت یکپارچه? شبکه‌ای و هوشمند? رمز موفقیت است.
    وی تأکید کرد: انجام تحقیقات و چاپ مقالات بدون برنامه و هدف? آب به آسیاب دشمن ریختن است.
    دکتر شفازند اظهار داشت: امروزه ایده‌پردازی در کشور ما فراموش شده و بین صنعت و دانشگاه? شکاف عمیقی وجود دارد.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/10/1 :: ساعت 11:48 صبح )
    »» امام جمعه‌ی زاهدان:بودجه‌های اختصاص یافته به امر پژوهش و تحقیق،

    نماینده‌ی ولی فقیه در استان و امام جمعه‌ی زاهدان? در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان، گفت: برپایی این نشست به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حضور میهمانان محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بیانگر اهتمام نظام جمهوری اسلامی به امر پژوهش است.

     


    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سلیمانی، افزود: حرکت در مسیر پژوهش در پیدایش این نگرش و نگاه، موجبات غرور و افتخار برای محافل علمی و امیدی برای جامعه‌ی ماست.
    وی اضافه کرد: در قرآن بیش از 70 بار به امر پژوهش توصیه شده که تعقل، تفکر و تدبر در قرآن، بیانگر این موضوع است. در نظام دینی، یکی از امتیازات انسان نسبت به حیوانات، امر پژوهش است و اگر انسانیم، در لوای پژوهش، انسانیم.
    وی اظهار داشت: ما وارث میراث پژوهشگران قدر و نامی هستیم؛ پژوهشگرانی چون شیخ بهایی، ابن‌سینا، ذکریای رازی و … که با تلاش‌های بی‌دریغ خود، نام ایران را در جهان طنین‌انداز کرده‌اند.
    وی افزود: امروز بودجه‌های ما در بحث دانشگاه‌ها و پژوهش ، افتخارآمیز است.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/10/1 :: ساعت 11:40 صبح )
    »» به مناسبت هفته‌ی پژوهش و فناوری:مرکز رشد فناوری نجوم در دانشگاه
    مرکز رشد فناوری نجوم، با حضور دکتر اکبری رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر لطفی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بیوتکنولوژی و دکتر شفازند مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور فناوری، افتتاح شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر اکبری در این مراسم، درخصوص فعالیت‌های علمی و نجومی در شاخه‌های مختلف در دانشگاه سیستان و بلوچستان و نیز فعالیت جمعیت منجمان مهبانگ توضیحاتی ارائه نمود.
    دبیر جمعیت منجمان مهبانگ نیز، هدف از ایجاد این مرکز را، ترویج دانش نجوم در میان دانشجویان و استادان و نیز یادآوری آسمان این طبیعت فراموش شده به عموم مردم عنوان کرد.
    سحر سرگلزایی افزود: جمعیت منجمان مهبانگ قصد دارد با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان، تا سال 2009 میلادی که سال جهانی نجوم نامیده شده است، فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی به همراه فعالیت‌های عملی اخترشناسی در سطح داخلی و خارجی را در مرکز رشد فناوری نجوم پی‌گیری کند.
    شایان ذکر است، اعضای جمعیت منجمان مهبانگ در این مراسم، به منظور تقدیر و تشکر از زحمات، حمایت‌ها و تلاش‌های دکتر اکبری، ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان، لوح تقدیری به وی اهدا کردند.
    گفتنی است جمعیت منجمان مهبانگ از سال 84، فعالیت خود را به‌طور رسمی شروع کرده است و هم‌اکنون در حدود 270 عضو دارد که از جمله‌ی فعالیت های آن تاکنون می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزش شاخه‌های نجوم، برگزاری سالیانه‌ی روز نجوم، برگزاری هفته‌ی فضا، برگزاری همایش اخترشناسی کهن، جشنواره‌ی ملی ساعت‌های آفتابی، برگزاری رصد بارش شهابی برساووش، برگزاری باشگاه نجوم و برگزاری شب یوری اشاره کرد.
    علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیش‌تر از فعالیت‌های جمعیت منجمان مهبانگ می‌توانند به آدرس خیابان دانشگاه، دانشگاه 3، جنب درب قدیم دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی، مرکز رشد فناوری نجوم مراجعه کنند.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/10/1 :: ساعت 11:37 صبح )
    »» افراد دانشگاهی بهترین گزینه برای ورود به مجلس شورای اسلامی هستند

    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: افراد دانشگاهی به سبب علم بالا و آشنایی با قانون‌های اقتصادی کشور? بهترین گزینه برای ورود به مجلس شورای اسلامی هستند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر نظر دهمرده در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان اظهار داشت: مردم افرادی را برای ورود به مجلس انتخاب کنند که در دوران نمایندگی دیگر به فکر تامین معاش زندگی خود نباشند، زیرا در غیر آن صورت نمی‌توانند به مردم خدمت کنند.

     


    او ادامه داد : باید افرادی به مجلس راه پیدا کنند که درک بالایی از قوانین و لوایح داشته باشند و حوصله خواندن و تجزیه و تحلیل لوایح را داشته باشند و بتوانند قانون خوب و شفاف بنویسند و بر آن نظارت کامل داشته باشند و بتوانند حداکثر اعتبارها و هزینه‌ها را برای استان جذب کنند.
    دهمرده عدم وابستگی به احزاب و استقلال کامل در انتخابات مجلس را از دیگر معیارهای نمایندگان دانست و گفت: افراد دانشگاهی تنها از چنین استقلالی در جامعه برخوردار هستند.
    وی هدف از حضور خود را در انتخابات را افزایش مشارکت مردمی و پی‌گیری جدی مطالب مردمی براساس صداقت در گفتار و عمل برشمرد.
    او بیان کرد: با 26 سال مدیریت در نهادهای مختلف سیستان و بلوچستان و آشنا بودن با مردم خطه‌ی سیستان? بهترین تجربه را برای کاندید شدن در زابل و ورود به مجلس را دارم.
    دکتر نظر دهمرده دارای مدرک تحصیلی دکترای علوم اقتصادی از دانشگاه تهران از دی‌ماه سال 83 تاکنون به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار است. این فرد دانشگاهی آمادگی خود را برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه‌ی شهرستان زابل اعلام کرده است.



    نوشته های دیگران ()
    نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/10/1 :: ساعت 11:34 صبح )
    <   <<   26   27   28      

    »» لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    اولین انفجار طرح توسعه‌ی اسکله‌ی شهید بهشتی با حضور استاندار سیس
    [عناوین آرشیوشده]