رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت : وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تلاشاند تا تحول عظیمی در کشور روی دهد که تاسیس پژوهشکده های مختلف در سطح استان و رشد 600 درصدی تحقیقات علمی و پژوهشی در دانشگاه سیستان و بلوچستان، بیانگر این امر مهم است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر اکبری که در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان و دانشگاه سیستان و بلوچستان سخن می گفت، با اعلام مطلب فوق افزود: تاکنون پژوهشکدههای مختلفی در سطح استان تاسیس شده است که از آن جمله می توان به پژوهشکدهی چاه نیمه وابسته به دانشگاه سیستان و بلوچستان، پژوهشکدهی نانو فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان که دو ماه قبل با تلاش ویژهی دکتر برزویی مدیرکل دفتر گسترش و برنامهریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شد، پژوهشکدهی شبه قارهی هند، پژوهشکدهی علوم زمین و جغرافیا و پژوهشکدهی سیستمهای فازی اشاره کرد.
وی اظهار داشت : امیدواریم با کارهای ارزشمندی که دراین زمینه انجام شده، شاهد تحولات چشمگیری در استان و کشور باشیم.
وی به برگزاری ویدئو کنفرانس با موضوع «بررسی تحولات بازار جهانی نفت» از دانشگاه علم و صنعت? بهطور همزمان در دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاههای سطح کشور اشاره کرد و افزود: علاوه بر آن، چهار میزگرد تخصصی و بیش از 30 سخنرانی و 12 کارگاه آموزشی و پژوهشی نیز تنها در سطح دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شده است.
نمایندهی ولی فقیه در استان و امام جمعهی زاهدان? در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان، گفت: برپایی این نشست به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حضور میهمانان محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بیانگر اهتمام نظام جمهوری اسلامی به امر پژوهش است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، حجتالاسلام و المسلمین سلیمانی، افزود: حرکت در مسیر پژوهش در پیدایش این نگرش و نگاه، موجبات غرور و افتخار برای محافل علمی و امیدی برای جامعهی ماست.
وی اضافه کرد: در قرآن بیش از 70 بار به امر پژوهش توصیه شده که تعقل، تفکر و تدبر در قرآن، بیانگر این موضوع است. در نظام دینی، یکی از امتیازات انسان نسبت به حیوانات، امر پژوهش است و اگر انسانیم، در لوای پژوهش، انسانیم.
وی اظهار داشت: ما وارث میراث پژوهشگران قدر و نامی هستیم؛ پژوهشگرانی چون شیخ بهایی، ابنسینا، ذکریای رازی و … که با تلاشهای بیدریغ خود، نام ایران را در جهان طنینانداز کردهاند.
وی افزود: امروز بودجههای ما در بحث دانشگاهها و پژوهش ، افتخارآمیز است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: افراد دانشگاهی به سبب علم بالا و آشنایی با قانونهای اقتصادی کشور? بهترین گزینه برای ورود به مجلس شورای اسلامی هستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر نظر دهمرده در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان اظهار داشت: مردم افرادی را برای ورود به مجلس انتخاب کنند که در دوران نمایندگی دیگر به فکر تامین معاش زندگی خود نباشند، زیرا در غیر آن صورت نمیتوانند به مردم خدمت کنند.
او ادامه داد : باید افرادی به مجلس راه پیدا کنند که درک بالایی از قوانین و لوایح داشته باشند و حوصله خواندن و تجزیه و تحلیل لوایح را داشته باشند و بتوانند قانون خوب و شفاف بنویسند و بر آن نظارت کامل داشته باشند و بتوانند حداکثر اعتبارها و هزینهها را برای استان جذب کنند.
دهمرده عدم وابستگی به احزاب و استقلال کامل در انتخابات مجلس را از دیگر معیارهای نمایندگان دانست و گفت: افراد دانشگاهی تنها از چنین استقلالی در جامعه برخوردار هستند.
وی هدف از حضور خود را در انتخابات را افزایش مشارکت مردمی و پیگیری جدی مطالب مردمی براساس صداقت در گفتار و عمل برشمرد.
او بیان کرد: با 26 سال مدیریت در نهادهای مختلف سیستان و بلوچستان و آشنا بودن با مردم خطهی سیستان? بهترین تجربه را برای کاندید شدن در زابل و ورود به مجلس را دارم.
دکتر نظر دهمرده دارای مدرک تحصیلی دکترای علوم اقتصادی از دانشگاه تهران از دیماه سال 83 تاکنون به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار است. این فرد دانشگاهی آمادگی خود را برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزهی شهرستان زابل اعلام کرده است.