»» انتخاب خادمان نمونه فرهنگی استان سیستان وبلوچستان
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس فرهنگ وهنر به منظور قدردانی از خادمان نمونه فرهنگ استان از سوی شورای فرهنگ عمومی استان، خادمان نمونه فرهنگ انتخاب می شوند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی (ایکنا) شعبه سیستان وبلوچستان بر اساس اطلاعیه شورای فرهنگ عمومی استان خادمان نمونه فرهنگ باید دارای سوابق اجرایی، علمی، فرهنگی و سیاسی، تحقیق پیرامون دانش فرهنگی، تلاش در جهت شناخت مسایل و موضوعات فرهنگ عمومی، ارایه آثار ارزشمند فرهنگی و هنری، مطالعه و تحقیقاتی که منشأ تغییرات فرهنگی شده باشد و تلاش و خدمت صادقانه در جهت ارتقای فرهنگ عمومی را داشته باشند.
داوطلبان می توانند پیشنهادات خود را با ارائه مستندات به دبیرخانه این شورا مستقر در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارسال کنند |
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/6/31 :: ساعت 1:6 عصر )
»» امام جمعه موقت خاش:ماه رمضان بهترین فرصت برای قرب الهی است
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس اجتماعی امام جمعه موقت شهرستان خاش گفت : ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای خودسازی و تقرب به خادوند متعال است . به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) -منطقه سیستان و بلوچستان ،حجه الاسلام و المسلمین شیث جعفری افزود: در ماه نزول قرآن کریم باید از معنویات این کتاب الهی به صورت ویژه بهره ببریم . خطیب موقت نماز جمعه خاش اظهار داشت : همه باید دستورات این کتاب انسان ساز را در زندگی روزمره خود به کار بندند . حجه الاسلام و المسلمین جعفری تصریح کرد: مردم با حضور در مساجد و شرکت درآیین های ماه مبارک رمضان می توانند جلوه های عظیم وحدت امت اسلامی را در جامعه پیاده کنند . وی همچنین با گرامی داشت هفته دفاع مقدس گفت : این هفته یادآور شجاعت ، رادمردی و دلاور مردی های رزمندگان دلیر اسلام است که با آبیاری خون خود در جهت حفظ نهال اسلام از جان ومال خود گذشتند. وی حضور باشکوه مردم را در آیین های ویژه هفته دفاع مقدس خواستار شد و فصل بازگشایی مدارس را نیز به دانش آموزان ، مدیران ومعلمان تبریک گفت |

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/6/31 :: ساعت 1:2 عصر )
»» نمایشگاه فروش پاییزه در خاش راه اندازی شد
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس اقتصاد و بازرگانی رئیس اداره مجامع امور صنفی شهرستان خاش گفت : به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و در آستانه فصل بازگشایی مدارس نمایشگاه فروش پاییزه با هدف کنترل و تثبیت قیمتها ، کمک به اقشار محروم و کم درآمد جامعه و تنظیم بازار دراین شهرستان افتتاح و راه اندازی شد. نوراحمد هاشم زهی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) -منطقه سیستان و بلوچستان افزود : در نمایشگاه 40 غرفه دار از شهرهای مختلف کشور اجناس و محصولات مورد نیاز این ایام و فصل بازگشایی مدارس شامل مواد خوراکی ، کیف ، کفش ولباس و لوازم التحریر را با 20 درصد تخفیف عرضه می کنند. وی اظهار داشت : نمایشگاه فروش پاییزه از امروز به مدت 8 روز در محل سالن ورزشی 22 بهمن شهرستان خاش جهت بازدید مردم از ساعت 8 صبح لغایت 21 هر روز دایر می باشد . رئیس مجامع امور صنفی خاش عرضه محصولات صنایع دستی زیبا و منحصر به فرد و سوغات برخی استانهای کشور در کنار دیگر محصولات عرضه شده را از ویژگیهای بارز این نمایشگاه عنوان کرد .
|

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/6/31 :: ساعت 12:58 عصر )
»» سازمان لیگ حرفه ای کشور امارات بصورت رسمی از قهرمان جهان سیستان
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس ورزشی عباس شیبک در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان گفت: بنده قبلا طی مکاتباتی با این سازمان آمادگی خود را جهت عضویت اعلام کرده بودم که چندی پیش طی دعوتنامه ای از این سازمان به هیات استان جهت عضویت فرا خوانده شده ام . وی افزود : مسابقات امارات بصورت حرفه ای و بدون هر گونه تجهیزات وبصورت تک حذفی برگزار می شود و ماهانه مبلغی معادل 10 میلیون ریال به ورزشکاران تعلق خواهد گرفت . بازی ها با حمایت سازمان حرفه ای WAKO و کمیته برگزاری لیگ حرفه ای و سازمان ورزش امارات برگزار می شود . شایان ذکر است عباس شیبک دارای چندین عنوان جهان ٬ آسیایی و کشور در رشته کیک بوکسینگ را در کلکسیون افتخارات ورزشی خود دارد . |
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( شنبه 86/6/31 :: ساعت 12:53 عصر )
»» نگاهی به آیینها و آداب و رسوم مردم سیستان وبلوچستان درماه مبارک
جامعه مسلمان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان همانند مردمان دیگر مناطق کشور آداب و رسوم ویژهای در ماه مبارک رمضان دارند.

مردمان این استان پهناور کشور چند روزه مانده به آغاز رمضان ماه ضیافت الهی با برپایی آیینهای خاصی به پیشواز ماه مبارک میروند.
تعمیر، غبارروبی مساجد، اهدا فرش به مکانهای مذهبی، کمک به نیازمندان و دادن خیرات از جمله برنامههای پیش از آغاز ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان است.
افطاری به نیازمندان و سحرخوانی و رمضانخوانی از آیینها و آداب و رسوم ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان است.
مردم منطقه سیستان که بیشتر آنان شیعه مذهب هستند در شرایط تداوم خشکسالی چندین ساله، امسال فارغ از مشکلات معیشتی و کشاورزی با شور و معنویت بیشتری به استقبال ماه رمضان رفتهاند.
در روستاهای این منطقه با وجود وسایل سمعی و بصری، بر اساس سنت دیرینه هنگام سحر صدای سحرخوانی ریش سفیدان به گوش میرسد که با خواندن دعاهای ویژه اقدام به بیدار کردن مردم میکنند.
بر اساس برخی شنیدهها، آیین سحرخوانی و رمضان خوانی از بیش یک هزار و ۴۰۰سال پیش یعنی از اوایل اسلام، نزد ساکنان سیستان مرسوم بوده است.
در آیین سحرخوانی، ریش سفیدان و معتمدان روستاهای سیستان پیش از آغاز سحر از خواب بیدار شده و با رفتن به پشت بام منازل خود با خواندن اشعار محلی و مذهبی مردم روستا را از فرا رسیدن وقت سحر با خبر میکنند.
این افراد اشعار مذهبی و سرودههای شاعران کشور از جمله "خواجه عبدالله انصاری" و "باباطاهر عریان" را با صدای بلند بر روی پشت بام خانه میخوانند.
ترانههای عامیانه سیستانی نیز بخش مهمی از گنجینه فرهنگی این دیار است که همانند آینهای پاک، از زندگی بیغل و غش مادی و معنوی مردم سیستان حکایت میکند.
آیین رمضان خوانی نیز از هشتم تا چهاردهم ماه رمضان در سیستان مرسوم است.
در این آیین که شب هنگام اجرا میشود، جمع زیادی از نوجوانان و جوانان هر محله در مقابل منازل سایر مردم اجتماع کرده و اشعار محلی را با صدای رسا قرائت میکنند.
شرکتکنندگان در این آیین پس از اجرای برنامه رمضان خوانی منتظر دریافت انعام از سوی صاحبخانه میمانند در گذشته تعدادی از جوانان عیار و با ایمان با اجرای آیین رمضانخوانی هر شب غذاها و پول جمعآوری شده از مردم را میان نیازمندان و فقرا تقسیم میکنند.
مردم سیستان و بلوچستان در موقع افطار نیز پس از شنیدن اذان مغرب دست از کار کشیده و ابتدا با افطاری مختصر مانند خرما و نان تافتون محلی روزه خود را در فضایی صمیمی میگشایند.
حضور دستهجمعی نمازگزاران در ماه مبارک رمضان در مساجد و برگزاری نمازهای یومیه به صورت جماعت جلوه دیگری به این مکانها در مناطق شهری و روستایی سیستان و بلوچستان بخشیده است.
نمازگزاران پس از اقامه نماز به تشریح احکام و معارف اسلامی که توسط روحانی بومی یا اعزامی ارایه میشود، گوش فرا میدهند.
همچنین حضور در کلاسهای قرایت و تفسیر قرآن مجید از برنامههایی است که در زاهدان با حضور نمایندگان ولیفقیه در استان و امور اهل سنت بلوچستان ماه مبارک رمضان برپا میشود.
شب زندهداری مسلمانان این منطقه در ماه مبارک رمضان پر رونقتر از گذشته است و افراد تا سحر بیدار میمانند، خواندن نماز تراویح یکی از آیینهای اهل سنت در ماه مبارک رمضان در این خطه است.
پس از اذان و نماز عشا مسلمانان اهل سنت نماز مستحب تراویح که ۲۱رکعت است را به طور جماعت برپا میدارند.
همچنین اهل سنت از بیستم ماه رمضان، نماز قیام را برپا میکنند که این نماز از ساعت ۱۲شب آغاز و پیش از سحر به پایان میرسد، در نماز قیام هر شب نمازگزار باید سه جز قرآن را در نماز تلاوت کند یا به امام جماعت که تلاوت میکند گوش فرا دهد.
خودداری از سفرهای طولانی، گرفتن روزه تمام و رویت هلال ماه از دیگر آیینهای مردم این منطقه به مناسبت ماه رمضان است.
در پایان ماه رمضان مردم سیستان و بلوچستان به بلندیهای اطراف میروند و بیصبرانه رویت هلال ماه شوال را جستجو میکنند.
در روز عید فطر مردم این دیار علاوه بر شرکت در نماز در عیدگاهها و پرداخت فطریه، به دید و بازدید یکدیگر میروند.
عید سعید فطر یکی از مهمترین اعیاد اهل تسنن است که به مدت سه روز گرامی داشته میشود.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( پنج شنبه 86/6/29 :: ساعت 1:14 عصر )
»» فرمانده بسیج ایرانشهر: هفته دفاع مقدس جزیی از فرهنگ ایرانیان است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ایرانشهر گفت: هفته دفاع مقدس جزیی از فرهنگ ایرانیان است.

سرهنگ پاسدار "عباسعلی خیاطی" روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فرهنگ دفاع مقدس بیمهکننده انقلاب و نسل جوان کشور در همه عصرها و دوران است.
وی بیان کرد: برنامهریزان اجتماعی و سیاسی کشور باید فرهنگ حقیقی دفاع مقدس را برای نسلهای آینده مستندسازی کنند.
او گفت: نامگذاری هفته دفاع مقدس که آغاز تهاجم رژیم بعثی صدام به ایران است بهانه مناسبی برای بازگویی دستاوردهای آن دوران درخشان است.
خیاطی با بیان اینکه دفاع مقدس خلاصه روحیه سلحشوری ملت ایران است، گفت:
برنامههای این هفته باید علاوه بر نمود این روحیه از تنوع و گستردگی خاصی نیز برخوردار باشد.
وی اظهار داشت: نواختن زنگ مقاومت در مدارس، صبحگاه مشترک و رژه نیروهای مسلح و غبارروبی مزار شهدا از جمله برنامههای این هفته در شهرستان ایرانشهر است.
او ادامه داد: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران و برگزاری نشستهای خاطرهگویی رزمندگان از دیگر برنامههای فرهنگی این هفته در ایرانشهر است
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( پنج شنبه 86/6/29 :: ساعت 12:57 عصر )
»» دانشکده خبر ظرفیتهای اطلاع رسانی کشور را تقویت میکند
رییس دانشکده خبر گفت: ایجاد و راهاندازی شعبههای دانشکده خبر در استانهای مختلف باعث تقویت ظرفیتهای اطلاعرسانی کشور میشود.
دکتر "روحالله احمدزاده کرمانی" روز پنجشنبه در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: متاسفانه به سبب برخی مشکلات و موانع از جمله کمبود نیروی متخصص و حرفهای در حوزه مطبوعات و رسانهای فعالیتها و اقدامهای موثر دولت در بخشهای عمرانی و اجرایی به نحو شایستهای تببین نشده است.
او ادامه داد: تبیین و انعکاس فعالیتهای مختلف دولت در مناطق نیازمند وجود نیروهای توانمند، حرفهای و متعهد در حوزه اطلاعرسانی است.
وی اظهار داشت: با وجود فعالیتهای چشمگیر دولت نهم به ویژه در مناطق حاشیهای و محروم کشور این اقدامها تاکنون به درستی و در حد مطلوب بازتاب داده نشده است.
رییس دانشکده خبر ایرنا تاکید کرد: متاسفانه یکی از نارساییهای این دولت با وجود حجم عظیم فعالیتهای عمرانی و اقتصادی در کشور ضعف اطلاع رسانی است که حتی مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید داشتند.
احمدزاده کرمانی گفت: بدنبال سخنان مقام معظم رهبری و تاکید آقای احمدی نژاد بر این موضوع اکنون جریانسازی خبری در مقوله اطلاع رسانی از فعالیتهای دولت نهم سرلوحه قرار گرفته است.
وی در عین حال تاکید کرد: متاسفانه بیشتر خبرنگاران و اصحاب قلم در بحث اطلاع رسانی و حوزه خبر با دولت نهم همسو نیستند و به همین علت تربیت نیروهای متعهد، دلسوز و حزباللهی یکی از برنامههای مهم دانشکده خبر است.
او افزود: یکی از برنامههای مهم دانشکده خبر توسعه شعبههای این مرکز آموزشی در استانهای مختلف به ویژه مناطق محروم و حاشیهای است تا ظرفیتها و توانمندیهای این مناطق با تربیت نیروی مجرب و حرفهای در حوزه خبر و اطلاع رسانی بیشتر شناسایی و تبیین شود.
رییس دانشکده خبر اضافه کرد: سیاستها و برنامههای دانشکده خبر در چارچوب اهداف دولت نهم است و برای تحقق این مهم توسعه مراکز و شعبههای این دانشکده با هدف تقویت جریان اطلاع رسانی در کشور انجام میشود.
احمدزاده کرمانی گفت: تاکنون با کمک استانداران و مسوولان چند استان از جمله اردبیل و فارس کلیههای امکانات لازم شامل زمین، ساختمان و تجهیزات لازم برای راهاندازی شعبه دانشکده خبر در این مناطق واگذار شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار گفت: توسعه مراکز آموزش عالی در استانها به ویژه مناطق حاشیهای و پیرامونی تاثیر شگرفی بر حوزه عمل و اجرا و در نهایت مقوله مهم توسعه دارد.
"حبیبالله دهمرده" بیان کرد: تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص به ویژه در حوزه اطلاع رسانی و خبر یکی از نیازهای مهم سیستان و بلوچستان است.
او ادامه داد: یکی از مواردی که از سال پیش پیگیر راهاندازی و ایجاد آن در استان بودم دایر شدن شعبه دانشکده خبر در زاهدان است.
وی گفت: مهمترین سرمایه جوامع مختلف نیروی انسانی ماهر و متخصص است که این مهم با راه اندازی و توسعه مراکز آموزش عالی محقق میشود.
او تاکید کرد: ایجاد دانشکده خبر در زاهدان برای تقویت دانش حرفهای فعالان بخش مطبوعات استان و ورود جوانان علاقهمند به علوم ارتباطی و اطلاع رسانی برای تحصیل در این دانشکده بسیار ضروری است.
دهمرده افزود: برای تحقق این کار آمادگی هرگونه کمک وجود دارد و برای ایجاد شعبه دانشکده خبر در سیستان و بلوچستان امکانات لازم واگذار میشود.
او گفت: برای شروع فعالیت شعبه دانشکده خبر مکان مناسبی به همراه تجهیزات لازم در زاهدان در اختیار مسوولان این کار قرار میگیرد و سپس با اختصاص اعتبارهای کافی توسعه داده میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: هیچ مشکلی برای جذب دانشجو در رشتههای مرتبط با دانشکده خبر در زاهدان وجود ندارد و میتوان از سال آینده دانشجو پذیرش کرد.
وی اضافه کرد: راهاندازی شعبه دانشکده خبر در زاهدان علاوه بر سیستان و بلوچستان زمینه تحصیل و ورود افراد علاقهمند به رشتههای مختلف خبری و اطلاع رسانی استانهای همجوار را نیز فراهم میکند.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( پنج شنبه 86/6/29 :: ساعت 12:44 عصر )
»» مجله ی فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به دریافت ISI شد
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس دانشگاهها مجله ی فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان چهارمین مجله ی دنیا است که موفق به کسب ISI می شود . سردبیر مجله ی فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان بابیان اینکه مجله ی فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان اولین مجله ی دانشگاهی در دنیا است که در رشته ی فازی موفق به کسب ISI می شود خاطرنشان کرد : اعضای تحریه ی این مجله را 10 نفر از برجسته ترین اساتید کشور تشکیل می دهند . دکتر برزوئی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) -منطقه سیستان و بلوچستان گفت : 30 نفر از بزرگترین اساتید دنیا دراین مجله عضویت دارند و ریاست افتخاری مجله را پروفسور زاده بنیان گذار رشته فازی در دنیا بر عهده دارد. وی با بیان اینکه 80 هزار مجله ی بین الملی در جهان وجود دارد و فقط 8 هزار از این مجلات ISI دارند اعلام کرد: تا کنون مجله ی 135 مقاله از خارج و 35 مقاله از داخل دریافت کرده است که از این تعداد 45 مقاله پذیرفته و 105 مقاله رد شده است. وی با اشاره به اینکه در هر نوبت چاپ هزار نسخه از مجله به چاپ می رسد که تعداد 800 نسخه به خارج از کشور می رود این کار موجب مطرح شدن نام دانشگاه سیستان و بلوچستان درجهان خواهد شد . گفتنی است مجله ی فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان اولین مجله ی فازی کشور است که تا کنون 8 نسخه ازآن رابه چاپ رسانده و 93 داور خارجی و 75 داور داخلی در آن فعالیت دارند .
|
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( چهارشنبه 86/6/28 :: ساعت 12:27 عصر )
»» مدیر شیلات سیستان :تاکنون یک میلیون و۸۰۰ هزارق
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس اقتصادی مدیر شیلات سیستان گفت : این مدیریت از زمان استقرار تاکنون با حضوری فعال و نظارت و برنامه ریزی دقیق علاوه بر ساماندهی صید از دریاچه هامون توسعه آبزی پروری در آبهای داخلی و منابع آبی استان را در دستور کار دارد.< br> احمد افشاریان درگفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان اظهار داشت : تاکنون یک میلیون و۸۰۰ هزار قطعه بچه ماهی از نوع فیتو فاگ و بیگهد در دریاچه هامون رها سازی شده است.
وی ادامه داد : یکی از جمله فعالیت های مهم در خصوص تکثیر و پرورش شیز و تراکس انجام پروژه ای درقالب همکاری سه جانبه ایران ایتالیا و برنامه عمران سازمان ملل توسط تحقیقات شیلات ایران است که ۲۶ هزارقطعه بچه ماهی شیز و تراکس با ماهی بومی منطقه در دریاچه هامون جهت حفظ این گونه رهاسازی شده و ۴۵ هزارقطعه نیز در مرکز تکثیر شهرستان زهک درحال نگهداری می باشند.
مدیرشیلات سیستان همچنین درخصوص فعالیتهای صورت گرفته به منظور تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی و سرد آبی گفت: یکی از ابتکارات خوبی که باعث ماندگاری روستائیان شده فراهم کردن امکانات پرورش ماهی قزل آلا در زمستان و پرورش ماهی گرمابی درتابستان ازطریق طرحهای تلفیقی بوده است .
|

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( چهارشنبه 86/6/28 :: ساعت 12:24 عصر )
»» رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان :دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال
خبرگزاری دانشجویان ایران - سیستان و بلوچستان
سرویس دانشگاهها رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت : دانشگاه سیستان و بلوچستان دربسیاری از رشته های تحصیلی نظیر ریاضی وشیمی از برترین دانشگاه های کشور محسوب می شود. دکتر اکبری در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان وبلوچستان : دردانشگاه سیستان و بلوچستان 20 رشته گرایشی و دکترا 97 رشته گرایش کارشناسی ارشد و در مجموع درمقاطع مختلف تحصیلی 247 رشته گرایش تدریس می شود . وی بابیان اینکه در حال حاضر 21 هزارنفر در دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال تحصیل هستند خاطر نشان ساخت :دانشگاه سیستان و بلوچستان بعد از دانشگاه تهران بزرگترین دانشگاه کشور است . رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بابیان اینکه سرانه ی فضای سبز در دانشگاه به طور قابل توجهی افزایش یافته است تصریح کرد : ما از متوسط کشوری جلو زده ایم ودرحال حاضر حدود 35 متر فضای سبز برای هردانشجو در دانشگاه وجود دارد. دکتر اکبری بابیان اینکه با افزایش ظرفیت دانشگاه سیستان و بلوچستان شانس قبولی دانش آموزان بومی استان در قبول شدن دردانشگاه افزایش یافته است افزود :در سال جاری دانشگاه سیستان و بلوچستان 3900 نفر پذیرش داشته است . وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را به رو به رشد و پیشرفت توصیف کردو گفت: 2 دانشکده ی ریاضی ، تربیت بدنی، الهیات و معارف اسلامی در سه ماه گذشته به مجموعه دانشکده های دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود شده است . دکتر اکبری بابیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان در بعد دانشجویی ، رفاهی ، عمرانی درمقایسه باسایر دانشگاههای کشور پیشرفت زیادی داشته است گفت : دانشگاه سیستان و بلوچستان از در حال توسعه بودن به توسعه یافته تبدیل شده است. گفتنی است قبولی حدود 900 دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد در سال از دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاه را به یکی از مدعیان دراین زمینه تبدیل کرده است . |

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیستان و بلوچستان ( چهارشنبه 86/6/28 :: ساعت 12:2 عصر )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ
اولین انفجار طرح توسعهی اسکلهی شهید بهشتی با حضور استاندار سیس[عناوین آرشیوشده]